Liberalii suceveni s-au întâlnit cu președintele Crin Antonescu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Liberalii suceveni s-au întâlnit cu președintele Crin Antonescu

De    •   Publicat acum 7 ani, 13 noiembrie 2013   •   Fara comentarii

Crin Antonescu

Luni, 11.11.2013, o delegație de liberali suceveni, în frunte cu președintele organizației județene, Ștefan Alexandru BĂIȘANU, s-a întâlnit la București cu președintele PNL, Crin ANTONESCU.

Din această delegație au făcut parte, printre alții, deputatul Radu Iulian Surugiu, Mihăiță NEGURĂ, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Ovidiu DOROFTEI,  viceprimarul municipiului Suceava, Marius ZMĂU, președintele organizației municipale Suceava, Gheorghe ALDEA,  viceprimarul municipiului Fălticeni, Mircea LUPU, fostul manager al Spitalului municipal Fălticeni și Gheorghe FRON, primarul comunei Cornu Luncii.

Cu toate că întâlnirea ne-a fost confirmată de mai mulți participanți, președintele PNL Suceava a negat sec întrevederea de 10 minute cu ANTONESCU.

Nu știu la ce vă referiți, ne-a spus telefonic  Ștefan Alexandru BĂIȘANU.

Întrebat dacă Biroul Permanent Județean, care s-a întrunit sâmbătă la Fălticeni, a luat o decizie în privința înlocuirii liberalului MIrcea LUPU de la conducerea spitalului, cu un reprezentant PSD, BĂIȘANU a precizat că o va anunța joi, 14 noiembrie a.c.,  în cadrul unei conferințe de presă.

Despre întâlnirea de la București a acceptat să ne vorbească,  pe scurt ,deputatul Radu Iulian SURUGIU, care ne-a declarat: S-au discutat problemele cu care se confruntă județul Suceava, administrația publică locală, dar mai multe detalii veți primi la conferința de presă. Nu sunt eu în măsură să fac un rezumat al întâlnirii, cred că cel mai bine le va comunica deputatul BĂIȘANU”.

Daniel BOGHIȚĂ
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 13 noiembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 13, 2013 @ 12:23 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 1NRwCQ to the field below: