Contrabandist de ţigări prins în trafic de poliţiştii suceveni

contrabanda*Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi introdus în arestul IPJ Suceava, fiind totodată indisponibilizat un autovehicul şi confiscate ţigarete în valoare de aproape 75.000 lei.

Astăzi, 12.11.2013, la ora 19.50, pe str.Cernăuţi, din municipiului Suceava, polițiștii au oprit în trafic autovehiculul condus de G.Cornel G., de 41 de ani, din comuna Todireşti.

În urma verificării interiorului autoturismului, pe bancheta din spate şi în portbagaj, au fost identificate 7.490 pachete ţigarete cu timbru de provenienţă Ucraina, în valoare de aproximativ 74.900 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Autovehiculul a fost indisponibilizat, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Cornel G. a fost reținut pentru 24 de ore,  urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive.

Ziarul de pe Net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string tFkMei to the field below: