ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII * - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII *

De    •   Publicat acum 5 ani, 5 noiembrie 2013   •   1 comentariu

islaz preutesti

Joi. 31 octombrie. 2013. Fălticeni. Primarul Coman şi vicepreşedintele PSD Coman dispun plecarea managerului PNL de la conducerea spitalului şi înlocuirea lui cu un medic PSD fost PNL.

 

Vineri. 1 noiembrie. 2013. Fălticeni. Viceprimarul Aldea şi preşedintele PNL Aldea dau drumul la un comunicat de presă. Supărare mare. Trădare! Ra-co-la-re! Aşa nu mai merge!

 

Vineri. 1 noiembrie. 2013. Seara. Fălticeni. Viceprimarul Aldea şi preşedintele PNL Aldea dau drumul la al doilea comunicat de presă. Supărarea slăbeşte. Propunere întâlnire PSD-PNL.

 

Duminică. 3 noiembrie. 2013. Preuteşti. Islazul comunal. Întâlnirea PSD-PNL. Tatonări între primarul şi vicepreşedintele Coman, de o parte, şi viceprimarul şi preşedintele Aldea, de cealaltă parte (foto).

 

Ce discută cei doi?

 

a)      Băi Cătă, tu mai ai semnal? k eu ba am, banam. // Gică, Gică, te pierzi, te pierzi! LOL

b)      Băi Gică, mai tzi minte, pîn 2010, în consiliu, k am vrut să te dăm jos din scaunul de vice? // LOL // Şi k fraieru de Lupu a venit tocmai din Grecia, din concediu,  ca să te susţină? // LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

c)      Băi Cătă, Lupu k Lupu, asta e, chestia aia cu traiu, da un pesedist mai liberal nu puteai găsi? // Păi bine, băi Gică, da pamblica la spital nu tre s-o taie unu de-al meu? LOL LOL LOL

d)     Frumos meci! Bine, băi Cătă, hai, te las! Pe miine! // Da, mişto! Pa, băi Gică! Ai grijă! Salutări lu fiu-tu!

 

* Întrebarea săptămânii este de obicei pamflet, pleacă obligatoriu de la un dram de adevăr şi poate să ajungă unde nici n-ai crede. Se poate să fie corecte toate cele patru răspunsuri, se poate să fie corecte câteva răspunsuri. Nu publicăm soluţia, nu oferim premii. Câştigul nostru, câştigul vostru, răspunsuri deştepte la întrebări bine puse. Răspundeţi/comentaţi, imaginaţia/intuiţia/informaţia voastră poate să meargă de la e) la z).

* Important! Întrebarea săptămânii apare lunea, pe la două şi-un sfert. Uneori marţea, dar nu mai târziu de-atât.

 

ZdpN

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 5 noiembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 5, 2013 @ 12:10 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. x-ulescu spune:

  mai fratilor cum puneti voi banda pe ceafa tipului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZzyWzK to the field below: