Pronosticurile ZdpN : Cum ajutăm sportul ? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Pronosticurile ZdpN : Cum ajutăm sportul ?

De    •   Publicat acum 7 ani, 3 noiembrie 2013   •   Fara comentarii

Somuz Falticeni- CSO Liteni 22.09 (4)Aşa cum îi stă bine unui primar de municipiu, profesorul de educaţie fizică şi sport CĂTĂLIN COMAN a lansat un nou apel la mişcare, sport şi bună dispoziţie.

Pentru a nu exista neînţelegeri, demersul s-a produs la manifestarea prilejuită de trecerea secţiei de judo de la Şcoala  Mihail Sadoveanu  sub tutela ACS   Şomuz.

Primul om al oraşului a ţinut să precizeze că, după judo, va fi adus acasă şi badmintonul, promitând totodată că “ne propunem să înfiinţăm şi în viitor tot ceea ce ţine de dotări şi investiţii dedicate sportului”.

Aşa cum se ştie, ZdpN a fost mereu alături de proiectele măreţe ale edilului şef, aşa încât nu întrebăm ce înfiinţări de viitor se vor face, ci încercăm să aducem idei necostisitoare pentru dezvoltarea sportului în Fălticeni.

 

ALMA GAVRIL URSACHE – Sunt de părere că sportul care ar trebui susținut mai mult la noi este canotajul.  Am prieteni care ar fi putut ajunge departe dacă erau ajutați…

SORIN NICA – Cred că sunt sporturi care trebuie descurajate: săritura de la un partid la altul, fuga de alegători, alergatul după banul public. Lista poate continua…

DAN PASCARU – Acum, că tot vine iarna, cred că, vorba primarului, va fi adus acasă şi patinajul pe trotuarele „sticlă” şi lopătarea zăpezii de pe lângă maşinile din parcare.  Alături de colegi, aştept cu mare emoţie noile raportări ale primarului referitoare la cantitatea de zăpadă care va fi adunată de pe străzi şi depozitată pe strada Magazia Gării.  În mod sigur, va fi mai mare de 2.000 de tone, cu cât ne-a “aburit” iarna trecută edilul şef.

DANIEL BOGHIŢA – Predarea ștafetei în fața parchetelor.

TEODOR PUŞCAŞU – Prin unele birouri din primărie se joacă cu mare succes un sport care, câteodată, mai face şi victime colaterale – trasul cu urechea.  Campioni pe ramură sunt domni şi doamne care duc veştile până hăt, departe, la cei pe care i-am trimis în parlament.  O altă ocupaţie în care se întrec alţii este fuga de răspundere.  Ce poate fi mai uşor decât să dai vina pe colegi atunci când tu nu faci mai nimic ?  Şi cred că tot sport poate fi numit solitaire –ul şi poker –ul cu care unii salariaţi “omoară” calculatoarele…

FILIP MERARU – La Casa Tineretului  s-au deschis două secții pentru dezvoltarea armonioasă a tinerilor. Se pot înscrie toți, indiferent de ce sport practică. Băieții de acolo se pricep la multe sporturi dedicate juniorilor/junioarelor care provin din medii dezorganizate. Mă duc și eu, poate mă primesc dacă le spun că am avut două mame și nici un tată !

MIHAI SPÎNU – Să repare gazonul de pe stadionul Nada Florilor cu banii dați și încasați pe cărat zăpada.

SERGIU JIPA – Tinerii trebuie încurajați să facă sport, dar pentru asta nu este suficient să le dai o minge cadou. De 23 de ani, ministerul de resort și-a bătut joc de banul public și nu a făcut nimic pentru a încuraja sportul. Mai nou, bazele sportive dărăpănate le cedează administrațiilor locale să le repare. Bănuiesc că și tinerii sunt cedați tot comunităților.

Bine de știut, dar dacă avem un minister cu rolul de a inaugura ce clădesc alții, ar fi bine să nu se laude cu meritele tinerilor ministeriașii aduși de partide. Iar de salariile încasate să facă măcar proiecte și strategii pentru dezvoltarea, în cadru organizat, a tinerilor sportivi. Sau asta spun că fac deja de 23 de ani ?

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 3 noiembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 3, 2013 @ 11:34 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string pDya31 to the field below: