ULTIMĂ ORĂ: PNL Fălticeni a rupt alianța cu PSD ! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ULTIMĂ ORĂ: PNL Fălticeni a rupt alianța cu PSD !

De    •   Publicat acum 5 ani, 1 noiembrie 2013   •   1 comentariu

Imagine0575Într-un comunicat de presă remis de organizația PNL Fălticeni se anunță că liberalii au decis să rupă alianță politică cu PSD, din cauza încălcării protocolului de funcționare și a presiunilor făcute de conducerea PSD Fălticeni la nivel local.

Redăm mai jos textul comunicatului PNL Fălticeni:

 

COMUNICAT DE PRESA AL PNL FALTICENI

CU PRIVIRE LA INCALCAREA PROTOCOLULUI DE FUNCTIONARE AL USL LA NIVEL LOCAL

Fălticeni, 01.11.2013

 A fost odată ca-n povești…

 

    Organizaţia Municipala a PNL Falticeni aduce la cunoştinţa si  protesteaza public fata de nerespectarea  protocolului  de funcţionare al USL la nivel local, respectiv a racolării de membri PNL Falticeni de catre Organizaţia PSD Falticeni, precum si a presiunilor  facute de catre conducerea organizaţiei PSD pentru schimbarea  mebrilor PNL aflati in funcţii administrative si politice.

   De asemenea, Organizatia  PNL Falticeni considera ca a respectat protocolul de colaborare USL la nivel local prin sustinerea tuturor candidaturilor la fuctia de Primar, Presedinte al  Consiliului Judetean si  a celor 3 parlamentari din colegiile 4 si 5 şi  condamna actiunile Organizatiei PSD Falticeni.   

   In aceste conditii, colaborarea pe viitor intre PSD si PNL la nivel local, conform prevederilor protocolului de functionare al USL, nu mai este posibila.

 

                                                                             

 

 

 

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 1 noiembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 1, 2013 @ 6:25 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. ALIN.W spune:

  DOAMNE-AJUTA….. asta ar trebui sa se intample la nivel central pentru ca nu putem fi condusi si de la rasarit si de la apus…..La mai mare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 6FPhSJ to the field below: