Liberalul Mircea Lupu a fost înlocuit de la conducerea Spitalului cu social-democratul Vlad Morariu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Liberalul Mircea Lupu a fost înlocuit de la conducerea Spitalului cu social-democratul Vlad Morariu

De    •   Publicat acum 5 ani, 1 noiembrie 2013   •   Fara comentarii

Mircea LupuAstăzi dimineață, la ora 10.30, s-a anunțat înlocuirea de la conducerea Spitalul municipal Fălticeni a economistului Mircea LUPU cu medicul ortoped Vlad MORARIU.

Economistul LUPU, membru PNL,  ne-a confirmat informația, despre care spune că a aflat-o de la secretara sa și, nu cum ar fi fost normal, de la primarul Cătălin COMAN:  “Eu am fost plecat cu treburi de serviciu la Suceava și am fost anunțat de secretară de înlocuire. Ea a fost anunțată, nu eu. Este o decizie politică, am să dezvălui mai multe lucruri despre această înlocuire și nu numai despre asta. M-au înlăturat politic și l-au numit pe medicul Morariu, care este membru PSD. Oricum, în contul Spitalului găsește un milion de dolari, nu datorii cum am găsit eu. Aprovizionarea este făcută, lucrurile sunt puse la punct. Mie mi s-a prelungit mandatul cu o lună, deși legea spune altceva.” 

Contactat telefonic, medicul Vlad MORARIU ne-a declarat că este oficial noul director al Spitalului din Fălticeni: “Sunt interimar pe o perioadă de 3 luni, așa este conform legii și, la încetarea mandatului, se poate prelungi pe o perioadă interimară de 3 luni, de maxim două ori. Vom vedea ce decid factorii de decizie de la nivelul administrației locale.” 

Înlocuirea de la conducerea Spitalului Fălticeni a tulburat apele în alianța USL Fălticeni, mai ales că liberalii sunt aproape inexistenți în conducerile instituțiilor publice din localitate.

ZdpN va reveni cu un material complex legat de acest subiect.

Sergiu JIPA
Ziarul de pe Net

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 1 noiembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 1, 2013 @ 2:40 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string NevLpp to the field below: