„Gogoşile” deputatului URICEC : şosea de centură la pachet cu parc industrial la Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

„Gogoşile” deputatului URICEC : şosea de centură la pachet cu parc industrial la Fălticeni

De    •   Publicat acum 6 ani, 10 octombrie 2013   •   1 comentariu

FOTO URICECDeputatul PSD EUGEN URICEC a reuşit astăzi, într-o conferinţă de presă organizată la sediul judeţean PSD, să stârnească mai mult zâmbete maliţioase prin alăturarea a două proiecte care se vor întinde pe parcursul a 7 ani.

Este vorba despre mult discutata şosea de centură plus un parc industrial pentru prelucrarea produselor agricole, promise în campania electorală USL de anul trecut.

Deocamdată, proiectul este la stadiul de întocmire a studiului de fezabilitate, URICEC precizând că viitoarea şosea de centură se va întinde pe 8,3 kilometri, 40 % din teren urmând să fie expropriat.

“Pe lângă traseul centurii, avem şi investiţii care creează locuri de muncă – o parcare pentru tiruri, o benzinărie, un service auto, un supermarket de materiale de construcţii, un depozit frigorific pentru fructe, precum şi un parc industrial.

E o chestiune care s-a discutat cu primarul COMAN, urmează să vedem, în funcţie de terenurile libere, cum vom pune la punct proiectul.

Centura ocolitoare a Fălticeniului are toate condiţiile să devină o investiţie în care toţi factorii din judeţ să se implice pentru a fi dusă la bun sfârşit.

În parcul industrial produsele agricole vor putea fi prelucrate.

Sunt fel de fel de idei care vor fi dezvoltate în perioada următoare.”

Deputatul URICEC nu a precizat care este valorea estimată a viitoarei şosele de centură a municipiului Fălticeni, dar strategia de dezvoltare elaborată de Primăria locală face referire la aproape 47 de milioane de euro.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 10 octombrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 10, 2013 @ 7:13 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  După ce a promovat la “fără frecvenţă”, anul trecut, examenul de intrare în Parlamentul României, Eugen Uricec descoperă astăzi apa caldă. Se vede treaba că atunci când a dat PDL pe PSD, în aprilie 2012, el şi-a resetat şi memoria. Iată aici câteva pastile de recuperare (contraindicate persoanelor cu carenţe de bun-simţ): http://www.money.ro/boagiu-accelereaza-pe-centura–proiecte-pentru-9-orase–cu-bani-de-la-ue_742786.html, http://cronicadefalticeni.com/2010/11/11/noul-spital-municipal-si-ruta-ocolitoare-a-falticeniului-au-fost-aprobate-de-guvernul-romaniei/, http://www.mt.ro/transparenta/2010/HG%20ocolire%20falticeni.pdf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string aKepTF to the field below: