Pronosticurile ZdpN: De ce ar fi trebuit să vină PONTA la Fălticeni...? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Pronosticurile ZdpN: De ce ar fi trebuit să vină PONTA la Fălticeni…?

De    •   Publicat acum 6 ani, 18 august 2013   •   1 comentariu

Ponta 2Primul-ministru al României, Victor Viorel PONTA, a făcut niște pelerinaj ecumenic și ceva vizite electorale prin județul Suceava, pe lângă municipii conduse de primari de la alte partide.

Deși fălticenenii au dat PSD-ului singurul primar de municipiu din județ și cel  mai mare număr de parlamentari social-democrați pe metru pătrat, premierul nici nu a pomenit  în prima zi de vizită de orașul nostru, de nevoile acestuia și de promisiunile făcute de el în campanie, dând ziariștilor vești bune doar în privința maternităților din Rădăuți și Suceava, care vor primi fonduri.

Abia după ce presa i-a reamintit(la momentul potrivit) că,  nici Ministerul Sănătății, nicii ‘mnealui, nu au asigurat fonduri suficiente pentru construcția noului spital din Fălticeni, iar septembrie bate la ușă  (și iarna vine mai repede în Nordul Voievodal), șeful guvernului s-a scotocit prin carnețelul de datorii mai vechi, unde, hopa!, a găsit, cu chimic muiat în sudori electorale, ceva însemnat.

Spunea cineva din opoziția suceveană că închidem spitale. Nu numai că nu închidem, dar vom și construi. Am o datorie faţă de un spital din județ, şi anume spitalul din Fălticeni, şi am făcut o singură promisiune, pentru că ştiu că sunt dator faţă de oamenii din Fălticeni ca anul acesta să aloc de la fondul de rezervă al prim-ministrului sau de la Ministerul Sănătății suma necesară pentru a se continua lucrările şi vreau ca în cel mai scurt timp posibil să finalizăm un spital de care e nevoie”. (declarația primului-ministru de la Suceava, de vineri, 16.08.2013-potrivit www.amosnews.ro).

Întrebarea noastră este: De ce ar fi trebuit să vină PONTA la Fălticeni și cine este cel din opoziția suceveană care i-a deschis gura premierului ?

 

ALMA GAVRIL –  Victor Ponta ar fi trebuit să vină la Fălticeni ca să vadă cu ce spor se lucreaza la reabilitarea străzii Sucevei, dar poate tocmai de aia nu a venit, că nu își permite omul să-și strice mașina, ar fi și păcat…

Întrebarea a fost lansata probabil de un ziarist care a avut ceva necazuri medicale și chiar își dorește un spital mai bun pentru comunitate.

 

TEODOR PUŞCAŞU – În concediu.

 

DAN PASCARU – În concediu.

 

FILIP MERARU – 1.Din informație greșită. 2. Vreun ZdpN-ist de treabă.

 

SORIN NICA –  Nu avea, domle’, ce să caute! Greu la deal cu baronul mic. Dacă era Gigi Nechita poate venea, dar la ce să vină în Fălticeni ? Poate doar să se vadă la scară mică !

 

TODIREL CĂLUGĂRIŢA – De ce nu a venit? Păi, n-a promis o dată ? Iar opozantul care a mișcat în front trebuie să fie vreun bătăios de la PDL, unul curat din cale-afară la dosar, și care și-a luat adio de la orice afacere prin Nordul Voievodal.

 

RELU GAVRIL URSACHE – În concediu.

  

MIHAI SPÎNU – Pentru a-și onora promisiunile făcute cu mare tam-tam, în campania electorală din 2012, privind finanțarea lucrărilor începute din 1991. Acel cineva din opoziție de care amintea Ponta este, în fapt, Ziarul de pe Net, singurul care a avut curajul să întrebe când se mai dau ceva bani pentru spital.

 

SERGIU JIPA – De ce să vină la Fălticeni ? Ziarul de pe Net se poate citi și din Suceava.

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 18 august 2013
 • de:
 • Ultima modificare: august 18, 2013 @ 4:55 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Viorel spune:

  Victor Ponta a fost întâmpinat la Putna cu urarea: “Bine ai venit, Măria Ta!”. Previzibil. Ştiţi cum ar fi fost întâmpinat dacă se ducea acolo de Ziua Copilului? “Bine ai venit, Copia Ta!”

  Citat din revista Kamikaze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RMEUlS to the field below: