Omagiatul zilei, discriminat pozitiv - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Omagiatul zilei, discriminat pozitiv

De    •   Publicat acum 6 ani, 9 august 2013   •   Fara comentarii

primar Catalin Coman

 

 

9 august 1977: Se naşte Gheorghe Cǎtǎlin COMAN, profesor, om politic, susţinǎtor al activitǎţilor culturale fǎlticenene”.

Taman aşa stǎ scris în “Calendarul cultural fǎlticenean” pe anul 2013, editat de Asociaţia Fǎlticeni Cultural, al cǎrei suflet este preotul Vasile-Liviu MIHǍILǍ.

 

Mihaila si Tofan         Cum ştiam cǎ asociaţia a luat fiinţǎ la 23 februarie 2011, deci în plin mandat de primar al inginerului Vasile TOFAN, am cǎutat în dreptul datelor din calendar şi menţiunea referitoare la un “inginer, om politic, susţinǎtor al activitǎţilor culturale fǎlticenene”.

 

Am gǎsit o astfel de notǎ, dar numai în luna februarie şi doar în dreptul lui Ioan Cǎtǎlin NECHIFOR (nǎscut la data de 18 februarie 1974). În rest, nici pâs!

 

Chiar dacǎ nedreptatea fǎcutǎ opoziţiei locale mi se pare strigǎtoare la cer, mǎ consolez cu gândul cǎ recunoştinţa este o floare rarǎ, pe care Dumnezeu a aruncat-o printre enoriaşi în aşa fel încât nu se aşteaptǎ s-o mai regǎseascǎ nici cu ajutorul preoţilor.

 

Totuşi, mǎ încearcǎ ispita de a conchide cǎ, în aerul tare al opoziţiei de Fǎlticeni, calitatea de om politic se estompeazǎ, iar cea de susţinǎtor al activitǎţilor culturale fǎlticenene dispare cu desǎvârşire, de vreme ce este legatǎ de buget, local sau judeţean.

 

Şi nu pot rata ocazia de a-i transmite primarului Cǎtǎlin COMAN (inclusiv, în mǎsura în care îmi este permis, din partea colegilor, a comentatorilor, a cititorilor şi a întregii populaţii zedepeniste) la cât mai mulţi ani consemnaţi în calendarele Asociaţiei Fǎlticeni Cultural!

 

Todirel CǍLUGǍRIŢA

Ziarul de pe Net

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 9 august 2013
 • de:
 • Ultima modificare: august 8, 2013 @ 8:26 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9RE13n to the field below: