NECHIFOR către ambasadorul Israelului : “La Fălticeni se pot face afaceri în zona lacurilor “ - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

NECHIFOR către ambasadorul Israelului : “La Fălticeni se pot face afaceri în zona lacurilor “

De    •   Publicat acum 6 ani, 7 august 2013   •   Fara comentarii

debarcader iazPreşedintele Consiliului Judeţean CĂTĂLIN NECHIFOR a prezentat astăzi ambasadorului israelian DAN BEN-ELIEZER oferta turistică a judeţului, precizând că acesta este un domeniu de succes prin eforturi comune.

Şeful judeţului a amintit succint despre colaborările cu regiunile înfrăţite ( inclusiv cea prevăzută în viitor cu regiunea Najaf din Irak, moment care a stârnit neclarităţi oaspetelui ), a prezentat oferta turistică din Vatra Dornei ( „pentru iubitorii de schi şi pentru tratament balnear dar şi cazinoul care acum aparţine bisericii, e ciudat, dar asta e”… ), Gura Humorului ( „o zonă în plină dezvoltare” ), Câmpulung Moldovenesc ( „cea mai lungă pârtie din ţară, aproape terminată în masivul Rarău” ), a vorbit despre aeroportul Salcea ( “investiţie în plină derulare, care va permite aterizarea avioanelor de mari dimensiuni” ) şi a încheiat cu posibilităţile de investiţii în energii regenerabile.

Referindu-se la posibilităţile de cooperare cu autorităţile şi agenţii economici din zona Fălticeni, NECHIFOR a amintit, în primul rând, de muzeele care pot atrage turişti, cel mai important fiind cel care adăposteşte opera sculptorului ION IRIMESCU, recent renovat cu fonduri europene.

“Fălticeniul are un cadru natural splendid, acolo se pot dezvolta afaceri în zona lacurilor, e vorba de activităţi sportive şi de relaxare.

Tot acolo dorim să facem un parc industrial, proiectul de lege a trecut de Parlament şi avem speranţe că îl vom finaliza în scurt timp” s-a lăudat NECHIFOR.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 7 august 2013
 • de:
 • Ultima modificare: august 7, 2013 @ 3:08 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string NMPLhp to the field below: