Fălticeneanul acuzat de furt de fosta concubină, lăsat fără bunuri de 10.000 lei de aceasta - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fălticeneanul acuzat de furt de fosta concubină, lăsat fără bunuri de 10.000 lei de aceasta

De    •   Publicat acum 6 ani, 7 august 2013   •   Fara comentarii

politiaDupă cum vă informam în ediţia din 4 august a.c., un fălticenean plecat la muncă în Italia a fost acuzat de concubină că i-a furat din garsonieră o sacoşă în care ţinea 3000 de euro (http://www.ziaruldepenet.ro/2013/08/04/falticenean-plecat-la-munca-in-italia-acuzat-de-concubina-ca-i-a-furat-sacosa-cu-bani-din-garsoniera/)

Ieri, 06.08.2013, lan ora 14.10, lucrurile au luat o altă turnură: poliţiştii Secţiei Burdujeni au fost sesizaţi direct de către Z. Romică, de 37 ani, despre faptul că în ziua de 06.08.2013, în lipsa sa, fosta sa concubină I. Elena, de 41 ani, din oraşul Liteni, i-a sustras din locuinţa proprietate personală mai multe bunuri.

Din cercetări s-a stabilit că numitul Z. Romică a trăit în concubinaj cu I. Elena 4 ani, timp în  care acesta a cumpărat o garsonieră în municipiul Suceava. Cei doi au locuit împreună în acest imobil până acum doi ani, când Z. Romică a plecat la muncă în străinătate, iar I. Elena a rămas să locuiască singură în garsonieră, având viză de flotant la această adresă.

Între timp relaţiile între cei doi s-au răcit, Z. Romică venind ultima dată acasă înainte de sărbătorile pascale 2013, când a hotărât să rupă relaţia cu I. Elena, urmând să revină în ţară după data de 15 august şi să clarifice problemele. În ziua de 06.08.2013, în jurul orei 11:30, reclamantul a fost sunat de sora sa pe telefonul  mobil, care i-a relatat faptul că I. Elena se află în oraşul Liteni, la locuinţa părinţilor şi descarcă mai multe bunuri ce se aflau în garsoniera lui.

Fiind efectuată cercetarea la faţa locului s-a constatat faptul că uşa de la intrarea în garsonieră nu prezintă urme de forţare, iar din interiorul locuinţei se reclamă lipsa  mai multor bunuri electrocasnice.

Valoarea prejudiciului este estimată de către partea vătămată la suma de 10.000 lei, se precizează în comunicatul de presă remis de IPJ Suceava.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca faţă de I. Elena să se efectueze cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt între concubini, urmând să se dispună procedural.

Sorin NICA
Ziarul de pe Net

 

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 7 august 2013
 • de:
 • Ultima modificare: august 7, 2013 @ 10:02 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string UfNql7 to the field below: