Consilierii judeţeni vor aproba rectificarea bugetară - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Consilierii judeţeni vor aproba rectificarea bugetară

De    •   Publicat acum 7 ani, 31 iulie 2013   •   Fara comentarii

CJ Suceava*angajaţii Camerei Agricole îşi primesc salariile, iar aeroportul face primele plăţi pentru un degivror

Consilierii judeţeni se vor întruni, mâine, în şedinţă extraordinară pentru a aproba rectificarea de buget.

Din bugetul Ministerului Agriculturìi au fost alocate 494.000 lei pentru acoperirea salariilor la Camera Agricolă până în luna iunie inclusiv.

Pentru acoperirea cheltuielilor materiale în trimestrul 3 se va propune majorarea veniturilor proprii ale Camereì Agricole cu suma de 34.600 lei.

Tot în şedinţa de mâine, Regia Autonomă Aeroportul Stefan cel Mare Suceava ar urma să beneficieze de 550.000 lei pentru achiziţionarea în leasing a unui degivror ( autospecială utìlizată la înlăturarea straturilor de zăpadă sau gheaţă formate pe suprafelele aeronavelor ).

Aeroportul are în dotare o autospecială fabricată în 1992, care din cauza problemelor tehnice şi a defecţiunilor tot mai dese a determinat crearea unor probleme în desfăşurarea traficului rutier pe timp de iarnă.

Compania TAROM a atenţionat Regia Autonomă Aeroportul Ştefan cel Mare în legătură cu achiziţionarea unui degivror nou, în caz contrar existând riscul suspendării curselor aeriene pe timp de iarnä.

Costul unei asemenea autospeciale noi este de 500.000 euro, pentru acest an avansul şi ratele leasing fiind de 700.000 lei.

Pentru a asigura sursa de finanţare pentru degivror se propune renunţarea la achiziţia echìpamentului LEDS tip B pentru clarificarea alarmelor, în sumă de 150.0100 lei şi suplimentarea transferurilor către Regia Autonomä Aeroportul Stefan cel Mare cu 550.000 lei din Fondul de rezervă bugetarä.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 31 iulie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 31, 2013 @ 8:11 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string gTvswq to the field below: