Bărbat din Mălini acuzat că a păcălit mai mulţi conaţionali în Italia - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bărbat din Mălini acuzat că a păcălit mai mulţi conaţionali în Italia

De    •   Publicat acum 7 ani, 11 iunie 2013   •   Fara comentarii

camion* acesta a încărcat în camionul pe care lucra, fără ştiinţa patronului, mai multe pachete, care nu au mai ajuns la destinaţie 

Un bărbat originar din Mălini, P. Constantin de 45 ani, este acuzat de mai mulţi romăni că a încărcat în camionul pe care lucra mai multe pachete, iar acestea nu au mai ajuns la destinaţie. Povestea a ieşit la iveală ieri, 10 iunie a.c., cînd mai multe persoane au oprit în trafic, în municipiul Suceava, pe strada Traian Vuia, un autotren condus de B.Daniel de 25 ani,  din comuna Fîntînele,  aceştia solicitându-i să le dea nişte pachete pe care le-ar fi expediat din Italia cu autotrenul în cauză.

Din primele verificări a rezultat că B.Daniel, este administratorul unei societăţi comerciale, cu sediul în satul Stamate, comuna Fântânele, ce are ca principal obiect de activitate transportul intern şi internaţional de mărfuri, la care P.Constantin  este angajat ca şofer. La începutul lunii martie 2013, mai multe persoane respectiv: O.Iulian de 25 ani, din comuna Fîntînele, R.Marcel de 40 ani, din municipiul Rădăuţi, V.Ionel de 42 ani, din comuna Zamostea şi alţii au convenit cu P.Constantin, ce se afla în cursă cu autotrenul mai sus menţionat, în Roma, Italia, să le transporte în ţară mai multe bunuri noi şi second-hand, plătind în acest sens diferite sume de bani. Conducătorul auto după primirea şi încărcarea bagajelor a întocmit o listă cu persoanele şi adresele unde trebuiau livrate, fără a întocmi alte documente în cauză.

În timp ce acesta se întorcea spre România a fost oprit în trafic de autorităţile italiene, în localitatea Cesena şi întrucât transporta două autoturisme şi un motoscuter – neradiate din Italia, precum şi unele bunuri reciclabile (80 acumulatori auto), fără îndeplinirea condiţiilor legale, s-a procedat de către autorităţile italiene la sechestrarea autotrenului şi a remorcii. Ulterior, autotrenul şi remorca au fost recuperate de administratorul B.Daniel, care s-a deplasat în Cesena în timp ce P.Constantin a rămas în Italia pentru clarificarea situaţiei.

La audieri, B.Daniel a declarat că nu a avut cunoştinţă de celelalte bunuri pe care P.Constantin le transporta, întrucât el avea comandă să aducă doar cele două autoturisme şi motoscuterul, susţinând că autorităţile italiene i-au restituit doar capul de ,,TIR’’ şi remorca, fără alte bunuri.

O.Iulian, R.Marcel, V.Ionel au formulat plângeri prealabile faţă de P.Constantin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, urmând ca şi celelalte persoane vătămate să fie audiate în cauză. Din datele existente s-a stabilit că P.Constantin este în prezent în Italia iar asupra lui sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz de încredere.

Sorin NICA

Ziarul de pe Net

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 11 iunie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 11, 2013 @ 11:34 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string gqmj3T to the field below: