DIN PANA NOASTRĂ: Îl lasă PNL Fălticeni pe BĂIŞANU ... la greu ? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

DIN PANA NOASTRĂ: Îl lasă PNL Fălticeni pe BĂIŞANU … la greu ?

De    •   Publicat acum 7 ani, 10 iunie 2013   •   Fara comentarii

Aldea Gheorghe 1 (2) Liberalii fălticeneni se pregătesc de zor, nevoie mare, pentru alegerile din Organizaţia Judeţeană, care se vor desfăşura pe 29 iunie.

După contrele de la vârf dintre actualul lider, deputatul ALEXANDRU BĂIŞANU şi primarul de Gura Humorului MARIUS URSACIUC, care au determinat intervenţia centrului şi amânarea datei scrutinului, ai noştri liberali au strâns rândurile, ca la comandă.

Şeful PNL Fălticeni, viceprimarul GHEORGHE ALDEA, nu are încotro şi rămâne consecvent ideii de a-l sprijini pe BĂIŞANU, deşi auzim că solii de pace ai lui URSACIUC i-au prezentat o contra-ofertă.

E adevărat, evenimentele s-au mai precipitat un pic cu prilejul demisiei din Biroul Permanent Judeţean a primarului din Dumbrăveni, om bine privit şi cu realizări, pe motiv că nu mai poate face parte din echipa lui BĂIŞANU – „un om fără principii”.

baisanu ursaciucDacă numărul delegaţilor la alegerile de peste aproape trei săptămâni va rămâne cel decis de BĂIŞANU ( nu am greşit cu nimic, chiar dacă hotărârea a aparţinut BPJ ), adică 500, iar procentele cele mai importante vor reveni zonelor Suceava, Fălticeni şi Vatra Dornei, zarurile au fost deja aruncate.

În tot acest joc al sforăriilor, numite oficial negocieri, ALDEA se păstrează oarecum la distanţă, dar vizibil de partea deputatului, chiar dacă realizează că URSACIUC se bucură de o mai mare trecere la Bucureşti plus varianta adeziunilor din Rădăuţi, Humor şi, eventual, Câmpulung Moldovenesc, dacă filiala de acolo va juca la două capete.

Acestea ar fi, pentru a nu plictisi, culisele luptei pentru putere în Organizaţia Judeţeană PNL, dacă facem abstracţie de declaraţiile adormitoare ale celor doi adversari care spun, la unison, că îşi doresc o competiţie din care liberalii să iasă mai uniţi şi mai puternici.

Faptul că aburelile nu mai sunt crezute nici măcar de ei este demonstrat de tălpile pe care şi le aplică cu sârg şi fără resentimente ori de câte ori au prilejul, în presă sau aiurea.

Aşadar, pe 29 iunie se anunţă o luptă încinsă între liberalii din cele două tabere, pe care abia aşteptăm să o comentăm împreună ( cu LIVE TEXT, ca în cazul Marii bătălii de la Fălticeni, dar măcar acolo a fost o întrecere fair play ).

Mai ales că există precedentul alegerilor din organizaţia de tineret, care au debutat cu salutări frăteşti, proiecte măreţe şi apeluri la unitate şi s-au încheiat cu acuze directe, certuri colective şi înjurături de mamă.

TEODOR PUŞCAŞU

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 10 iunie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 10, 2013 @ 1:28 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string e3qX9M to the field below: