Bilanțul ploii de azi: două scări de bloc inundate și mai multe table smulse de pe acoperișuri - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bilanțul ploii de azi: două scări de bloc inundate și mai multe table smulse de pe acoperișuri

De    •   Publicat acum 7 ani, 6 iunie 2013   •   Fara comentarii

Tornada (5) Ploaia puternică din această după-amiază a inundat subsolurile unor blocuri și mașinile parcate  pe strada 13 Decembrie, vizavi de Școala  Ioan Ciurea din Fălticeni , fostă Generală nr.6.  Problema a fost cauzată de cantitățile mari de apă căzute și cumulat cu o capacitatea redusă de absorbție a canalizării determinată de obturarea cu  reziduurile cărate de șuvoiaiele de apă.După ce personalul ACET, împreună cu o parte din cetățeni au deblocat rețeaua de canalizare, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din cele două scări de bloc afectate, cu ajutorul unor motopompe.

Circulația rutieră a fost închisă pe tronsonul respectiv pe perioada intervenției pompierilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, suprafața inundată a fost de circa 500 metri pătrați, cu o adâncime de o jumătate de metru. Intervenția a durat aproximativ trei ore, în intervalul 17.20-20.00.

M-au anunțat vecinii că apa a pătruns în mașinile lor și am venit să văd în ce stare se află se află a mea. După cum vedeți, apa a pătruns în interior destul de mult, și acum trebuie să o evacuez  cu ce  am găsit pe aici. Asta este, sper să nu se fi stricat ceva”, ne-a declarat Marinica Torac.

De asemeni, ploaia torențială a condus la smulgerea mai multor bucăți de tablă de pe acoperișurile blocurilor, fără însă a se înregistra daune majore sau victime.

Mihai Spînu

Ziarul de pe Net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WP_20130606_019

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 6 iunie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: martie 6, 2014 @ 3:56 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OkQGA8 to the field below: