C.A.R. Fălticeni în top - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

C.A.R. Fălticeni în top

De    •   Publicat acum 7 ani, 4 iunie 2013   •   Fara comentarii

C.A.R. Invatamant FalticeniC.A.R. a Salariaților din Învăţământ Fălticeni se menține pe locul 2 la nivel naţional dintr-un total de 1912 instituţii de profil, unitatea poziţionându-se pe un trend ascendent în privinţa creşterii numărului de membri, care au ajuns acum la 10.600.

În calitate de membre ale Reţelei Europene de Microfinanţare, mai multe case de ajutor reciproc din structura Uniunii Naţionale au optat pentru finanţare europeană în cadrul programului Joint Actions to Support Microfinance Institution in Europe, fiind admisă şi C.A.R. Învăţământ Fălticeni.

Aceasta va primi consultanţă de specialitate, fără costuri, pentru dezvoltarea activităţii microcreditului personal al membrilor.

Numărul de agenţii de lucru în întregul judeţ a crescut la 15, iar dobânda medie de bonificare a fondurilor sociale ale membrilor este de 7,67 %.

Refuzaţi de multe ori de bănci din cauza condiţiilor de creditare din ce în ce mai restrictive, multe persoane au găsit soluţii pentru diverse probleme apelând la C.A.R. a Salariaţilor din Învăţământ Fălticeni, indiferent că sunt salariaţi în sistemul de învăţământ, în orice alt domeniu de activitate sau chiar pensionari.

Suma maximă acordată este de 15.000 lei pentru o perioadă de până la 3 ani, cu posibilitatea de a se depăşi această sumă cu garanţii suplimentare şi funcţie de capacitatea de rambursare a împrumutului.

“Dacă în urmă cu câţiva ani se putea aștepta chiar şi 3-4 luni pentru un împrumut, astăzi am ajuns la performanţa de a putea onora orice cerere chiar şi în 24 de ore de la depunerea completă a documentelor (cerere împrumut, adeverință venit titular și giranţi)” a declarat directorul economic ANTONETA LIONTE.

Membrii CAR nu sunt nevoiţi să justifice destinaţia sumelor de bani pe care le împrumută.

Sediul central CAR este în Fălticeni ( număr de telefon 0230 – 541.742) iar în prezent funcţionează 15 agenţii de lucru în Suceava, Gura Humorului, Câmpulung-Moldovenesc, Rădăuţi, Siret, Dolhasca, Solca, Liteni, Baia, Boroaia, Rădăşeni, Slatina, Cornu Luncii, Mălini şi Vatra Dornei.

Dan Pascaru

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 4 iunie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 4, 2013 @ 9:35 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0f62J2 to the field below: