Anunţuri online gratuite în Ziarul de pe Net! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Publicitate  >  Articolul curent

Anunţuri online gratuite în Ziarul de pe Net!

De    •   Publicat acum 7 ani, 31 mai 2013   •   10 comentarii

Untitled Începând de astăzi, 31.05.2013, cotidianul regional fălticenean Ziarul de pe Net pune la dispoziţia cititorilor- persoane fizice, în mod gratuit, un spaţiu dedicat postării de anunţuri de mică publicitate gratuite.

Puteţi posta direct anunţuri de toate felurile, de la vânzări, schimburi, cereri de angajare, matrimoniale şi ce vă mai interesează(în limita bunului simţ şi a decenţei!), împreună cu 3 imagini- fiecare cu dimensiunea de până la 1 mega.

Profitaţi de acestă oportunitate nouă şi vă reamintim că vă puteţi abona pentru a primi instant cele mai noi articole publicate în Ziarul de pe Net!

 

Anunţuri de angajare-gratuite pentru agenţii economici şi instituţiile publice în intervalul 31 mai- 31 august 2013

 

În spiritul încurajării antreprenoriatului, mobilităţii forţei de muncă, încurajării climatului de afaceri şi în spiritul egalităţii de şanse în regiunea Fălticeni, oferim cu titlu gratuit, în perioada 1 iunie- 31 august 2013, spaţiu de mică publicitate, agenţilor economici şi instituţiilor publice care doresc să angajeze personal!

 

Ziarul de pe Net

Cotidian regional fălticenean

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 31 mai 2013
 • de:
 • Ultima modificare: mai 31, 2013 @ 2:08 pm
 • Sub: Publicitate, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

10 comentarii

 1. simona spune:

  Dau spre inchiriere apartament cu 2 camere,bucatarie si baie.Este situat pe strada Maior Ioan, oras Falticeni.APartamentul este partial mobilat si in conditii bune.

 2. ciroaia iulian spune:

  as vrea sa postez si eu un anunt dar nu are cine sa-mi faca fotografii…am inteles ca aveti un “artist” care face niste poze deosebite, Spanu sau asa ceva
  !!! :)))

 3. Nelu spune:

  Buna fetelor ma numesc nelu din radauti am 38 de ani si imi caut jumatatea sunt nekasatorit singur am 180 inaltime parul saten ochii caprui 75kg sunatima fetelor 0755510919 si nu veti regreta va promit

 4. Oltea Marian spune:

  VAND CASA CU GRADINA SI TEREN 2700MP STR. ZORILOR NR. 3 (BANCUTA) FALTICENI JUD SUCEAVA REL.TEL 0741100507

  • Falticeni_40000 € neg, Vand apart.2 cam,1990,etj 2,60mp,decom. Se vinde cu loc PARCARE si SPATIU STOCARE_7mp la parterul imobilului=camara inchisa. Bd.Revolutiei,spate la Nada Florilor,aproape de Casa Cartii,Bis.Sf Ilie,Catedrala,Piata Mare, Politie,Sc.nr3. Mobilat complet,2 balcoane_dormitor si bucatarie,tamplarie exterior PVC, soba terracota alba,centrala,usa intrare noua_metal, tamplarie interior noua_lemn. Poze_http://falticenivanzari.wordpress.com/falticeni_flat-for-saleapart-vanzare/. CONTACT_tel 0330101796, mail_falticeni_vanzari@yahoo.ro

 5. Mihai spune:

  Buna seara. Am deschis curand un site de filme online, toate filmele nu au calitate mai joasa de 720 pixeli.Toate au o claritate extraordinara de 720 pixeli, si FULL HD 1080 pixeli. Fiind din acelasi oras, ma gandeam poate imi oferiti pe site-ul dvs un spatiu publicitar, cat de mic, si eu de asemenea (schimb de bannere). Multumesc anticipat! – See more at: http://www.ziaruldepenet.ro/2012/12/12/publicitatea-ta-pe-ziarul-nostru/#sthash.qnoMyCse.dpuf

 6. romica spune:

  angajez cu contract, persoana pt. curatenie parcare, geamuri si gr. sanitare supermarket in FALTICENI, la program de 6 ore / sapt. (L- M- V 2 ore/ zi in intervalul orar 6 -8 ). Persoana serioasa , harnica si capacitate buna de organizare. Avantajos pt. cineva care locuieste in zona, cineva care mai lucreaza si vrea sa- si mareasca veniturile si chiar pt. un pensionar / pensionara de drept sau medical gr. 3 apta de munca,

 7. Int Nafi Partner spune:

  Se lucreaza pe Volvo FH 420 Euro 5 cu prelata.
  Se lucreaza respectand timpii de lucru si nu in echipaj.
  Perioada de lucru 2-3 luni cu 2 saptamani acasa.
  Se cere :
  – permis de conducere categoriile C, E;
  – card tahograf si atestat
  – experienta de minim 1 an pe comunitate
  – cunostinte de limba engleza / italiana la nivel conversational
  – seriozitate
  – responsabilitate

  Se ofera salariu motivant (50e/zi diurna + minim economie in tara=aprox1800e/luna) + bonusuri, transport dus-intors, telefon. Garantam plata la timp a salariului. Cautam persoane serioase.

  Detalii suplimentare la tel 0752 207 036

 8. fsm spune:

  FUNDATIA SIMION-MEHEDINTI RO FSM RO LA CARE AU ABSOLVIT PESTE 2000 DE CURSANTI AZI ABSOLVENTI CE LUCREAZINSTITUTIA A FOST CREEATA IN MEMORIA ACADEMICIANULUI SIMION-MEHEDINTI INTEMEIETORUL GEOMORFOLOGIEI MODERNE A ROMANIEI . CU SCOPUL DE A PROMOVA VALORILE GENERATIILOR CE SE SUCCED DEALUNGUL TUTUROR TIMPURILOR ! STATUT AUTENTIFICA NR 306/1998 IN BAZA LEGI 36/1995, ISJ MS 6174/ 8612 / 1998 MEC. OBIECT DE ACTIVITATE EDUCATIE -CULTURA -STIINTA- INVATAMANT . ORGANIZEAZA CURSURI DE FORMARE CONTINUA IN DIVERSE DOMENII DE ACTIVITATE CU DIPLOME, SEMINARII,PROIECTE,REFERATE ,LUCRARI DE DIPLOMA, PASTRANDU-SI CARACTERUL NON PROFIT / FARA TAXE DE SCOLARIZARE SAU DE INSCRIERE! CURSURI PROFESIONALE !FUNDATIA SIMION-MEHEDINTI RO * Descriere: cursuri de formare profesionala cu diplome,acte inscriere copie xerox c.i,2 foto 3/4,donatia 200RON,specializarile,amenajari interioare-exterioare,montator rigips carton si tavane false, zidar-faiantar-mozaicar-zugrav, fierar,betonist,tamplar -dulgher, lacatus constructii metalice, tinichigiu auto,mecanic auto, vopsitor auto,spalator auto, electrician auto,electrician constructii TEL0724861667

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nKeU0o to the field below: